ČETVORO SMEDEREVACA NA KAMPU PERSPEKTIVNIH STRELACA – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

ČETVORO SMEDEREVACA NA KAMPU PERSPEKTIVNIH STRELACA

Streljačke aktivnosti u Srbiji nastavljaju se radom Kampa perspektivnih strelaca, koji će se održati na vazdušnom strelištu u okviru Sportskog centra „Sajmište“ u Novom Sadu, od 11. do 15. novembra 2020. godine, u organizaciji Streljačkog saveza Srbije. U kampu će učestvovati 44 strelca u kategorijama kadeta/kadetkinja i mlađih juniorki/juniora, među kojima je u četvoro iz Streljačke družine „Smederevo“. Dušan Bojić, mlađi junior u disciplini vazdušni pištolj i troje u disciplini standardna vazdušna puška, kadet Lazar Subotić i kadetkinje Anđela Radojičić i Ivona Bojić.
U Kampu će se raditi po Programu rada koji sačini Rukovodilac stručnog rada u saradnji sa angažovanim trenerima, a koji će verifikovati Stručna komisija Streljačkog saveza Srbije. Direktor kampa je Ivan Manojlović, a rukovodilac stručnog rada Saša Iker. U stručnom timu iz Streljačke družine „Smederevo“ je trener za pušku Nikola Simić.
Poslednjeg dana kampa, u nedelju 15. novembra, biće održano Prvenstvo Srbije u disciplini trostav vazdušnom puškom za kadete i kadetkinje, koje je kao i kamp odloženo u avgustu.

More in Featured