Dan boksa u Smederevu   – Sport u Smederevu
Connect with us

BOKSERSKI KLUB SMEDEREVAC

Dan boksa u Smederevu  

Pod okriljem manifestacije „Smederevska jesen“ koja se u našem gradu u slavu vina i grožđa održava po 132. put, biće održan i bokserski spektakl u koorganizaciji Bokserskog kluba Smederevac. Poprište borbi mladih snaga boksa Srbije, ali i mesto na kome će preko sto učesnika (boksera) biti deo javnog treninga u organizaciji Bokserskog saveza Srbije i Grada Smedereva biće Sportska hala u nedelju  08. septembra  sa početkom od 19 časova.

Dan boksa u nekadašnoj srpskoj prestonici u okviru kojeg će biti održan javni trening, a zatim i vrhunske borbe ljubiteljima plamenite veštine priuštiče u sjajnom ambijentu mečeve za pamčenje, ali i atmosferu na kome bi pozavidele mnoge boks manifestacije. 

Mečevi uz koje ide epitet „poslastice“  su svakako borbe u kojima će se za nove pobede boriti reprezentativci i višestruki šampioni Srbije Veljko Gligorić i Damjan Grmuša.

Aktuelni šampion „Zlatne rukavice“ 2018/19. Smederevac Nemanja Gavrilović zbog povrede i oporavka koji je tek završen nije ovaj put u stroju, neće moći nastupiti pred domaćom publikom, ali će svakako biti tu da podrži kolege i pozdravi sugrađane.

Borbe će biti održane u tri runde po tri minuta i biće uživo u TV prenosu na TV Arena Sport.

Borbe 

 Omladinci

60 kg Stefan Camović – Kristijan Jovanović

69 kg Strahinja Karabegović – Džejlan Toskić

 Seniori

60 kg Veljko Gligorić – Nenad Momirski 

 64 kg Nenad Jovanović – Viktor Ristić 

69 kg Velibor Pucar – Damjan Grmuša

75 kg Dejan Dašić – Nikola Jovanović

75 kg Filip Džinić – Stefan Ristanović

75 kg Stefan Ružević – Aleksandar Šerifović

81 kg Nikola Kamaljević – Slobodan Jovanović

91 kg Saša Milovac – Tadija Nikolovski

 91 kg Jababu Majidu – Alen Mašović

More in BOKSERSKI KLUB SMEDEREVAC