Connect with us

Featured

DOŠLI TEHNIČAR I SREDNJAK, TRAŽI SE PRIMAČ

Odbojkaši Smederevo Carine pripreme za novu sezonu Prve lige Srbije počinju 1. avgusta. Planom je predviđeno da se prvi deo priprema odradi u Tvrđavi, a nakon toga ekipa ulazi u Dvoranu Smederevo. Uprava, stručni štab i igrači žele da u novoj sezoni ostvare, ako ne bolji, onda rezultat sličan onom koji su ostvarili u sezoni 2018-2019. Smederevci su sezonu okončali na četvrtom mestu uz 14 pobeda i 8 poraza.

Odmah po okončanju šampionata struka smederevskog prvoligaša se rastrčala sa željom da što pre popuni redove ekipe ne bi li početak prvenstva dočekali spremni. Veoma brzo, zahvaljujući saradnji sa OK Crvena zvezda, redove Smederevo Carine pojačali su Danilo Nikolić na poziciji tehničara i Luka Nikolić koji će pojačati konkurenciju na mestu srednjeg blokera. Radi se o mladim momcima rođenim 2001. godine od kojih se očekuje da, uz dobar rad, doprinesu što boljim rezultatima kluba u novoj sezoni. U toku je potraga za primačem, kojih nema previše na tržištu, a ono što je kvalitetno u ovom trenutku je preskupo za Smederevce.

Podsećanja radi, plaman u Super ligu Srbije obezbedili su Ribnica i Niš, a iz lige su ispali Kosovska Mitrovica, Loznica i Futog. Starosedeoci su, pored OK Smederevo Carina, ekipe Borca, Novog Sada Mladenovca, Napretka, Železničar iz Beograda i VGSK. Novi članovi lige su Metalac Takovo, prvak Prve B lige, Klek Srbijašume, trećeplasirani tim Prve B lige i Spartak iz Ljiga, doskorašnji član Super lige Srbije.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured