FENJERAŠ BOLJI OD SMEDEREVKI – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

FENJERAŠ BOLJI OD SMEDEREVKI

Najavio je trener smederevskih odbojkašica Siniša Živak da, posle serije utakmica sa  teškim rivalima, na red dolaze okršaji sa rivalima po meri. Smedervke su u 7. kolu Prve lige Srbije gostovali u Pančevu ekipi Dinama koja do ovog kola nije osetila ukus pobede. Posle ovog kola i Pančevke mogu da se pohvale da imaju jednu pobedu. to su im omogućile smederevske odbojkašice koje su poražene u Pančevu rezultatom 3:2, po setovima 19:25, 25:21. 23:25, 25:16 i 17:15.

Smedervke su vodile 1:0 i 2:1 ali su u četvrtom setu, kada je trebalo da dovrše posao, odigrale veoma slabo i dozvolile domaćinu da se izbori za taj brejk. U petom setu odlučila je jedna lopta koja je, ovog puta, prevagnula na stranu Pančevki.

Smederevske odbojkašice, stručni štab i rukovodstvo moraće dobro da razmisle šta i kako dalje. Posle ovog poraza upaljene su crvene lampice. Smederevke su vrlo blizu zoni ispadanja iako po kvalitetu imaju tim za gornji deo tabele. Ima i objektivnih okolnosti, poput neočekivanog odlaska libera, dužeg odsustva prvog tehničara, ali stoji da je iskusna ekipa Siniše Živaka morala da trijumfuje nad fenjerašem. Smederevke u naredna dva kola, koliko se igra do zimske pauze, očekuje  odmeravanje snaga sa Rodom u Smederevu i Omladincem u Novim Banovcima. Nadamo se da će ekipa uspeti da se trgne i da u naredna dva kola osvoji bodove koji će, koliko-toliko, omogućiti mirnu kratkotrajnu zimsku  pauzu.

 

More in Featured