FLEX MONT POBEDNIK 25. MEMORIJALA JAZA-KACI – Sport u Smederevu
Connect with us

Uncategorized

FLEX MONT POBEDNIK 25. MEMORIJALA JAZA-KACI

Pobednik 25. Memorijala Jaza-Kaci završenog sinoć u Radincu, je ekipa Flex Mont. U velikom finalu bili su bolji od Sentić Komerca rezultatom 3:0. Strelci za Flex Mont bili su Ristić, Filipović i Prvulović.

U utakmici za treće mesto Teretana 300 Zlatiborac je sa ubedljivih 6:1 pobedila Kladionicu Coccer.

Za najboljeg igrača turnira izabran je Vladan Prvulović (Flex Mont), najbolji strelac je Darko Ristić (Flex Mont), a najbolji čuvar mreže je Tihomir Marković )Kladionica Soccer). Najbolji igrač dobio je na poklon dres, strelcu je uručena lopta, a golmanu rukavice. Prvoplasiranoj ekipi pripala je novčana nagrada od 100.000 dinara, poraženom finalisti pripalo je 30.000, a trećeplasiranom sastavu 10.000 dinara.

Najboljim pojedincima i ekipama nagrade su uručili Aleksandar Adamović predsednik Organizacionog odbora i članovi Jelena Jovanović Atanacković, Katarina Petrović i Žaklina Krstić.

Pre odlučujućih mečeva za plasman, odigrani su revijalni mečevi u kojima su se sastali petlići Mladog radnika i golubari Radinca i Lipa. Finalnoj večeri su prisustvovali i članovi Gradskog veća Miša Ivković, Svetlana Mihajlović, Dejan Milenković, Saša Branežac i Jasmina Vojinović koja je iskoristila priliku da kapitenu RK Mladi radnik Slađani Mitrović pokloni rukometne lopte.

More in Uncategorized