Connect with us

Featured

FUTSALERI SMEDEREVA “PREGRMELI” POŽAREVAC

U komšijskom derbiju 12. kola Treće lige Zapad, futsaleri Smedereva večeras su napravili još jedan krupan korak ka plasmanu u Drugu futsal ligu Srbije. Smederevci su u Požarevcu savladali istoimenog domaćina sa 4:2, poluvreme 1:0 za domaćina. Rezultat je mogao da bude ubedljiviji da u prvom poluvremenu Simeunović nije promašio najstrožu kaznu. Mnogo bolju igri futsaleri Smedereva krunisali su golovima u drugom poluvremenu. Prvo je Janković izjednačio na 1:1 u 21. minutu. Posle deset minuta usledio je blic krig Smederevaca. Od 31. do 33. minuta mreža domaćih se zatresla tri puta. Simeunović je u 31. minutu doneo prednost Smederevu, a onda je omladinski reprezentativac Srbije Andrija Marjanović u 32. i 33. minutu povisio prednost na 4:1. Domaćin je so kraja utakmice samo uspeo da ublaži poraz golom drakulića u 35. minutu.

Posle ovog kola KMF Smederevo je povećao prednost na tabeli na 8 bodova u odnosu na Partenon na drugom mestu. Treće mesto na tabeli zauzima Leposavić sa 23 boda, a Požarevac je četvrti sa 21 bodom.

U narednom kolu KMF Smederevo se u Kragujevcu sastaje sa istoimenim domaćinom kojeg su jesenas u dvorani Smederevo savladali sa 6:3.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured