IVANA MILOJKOVIĆ NA GOLU MLADOG RADNIKA – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

IVANA MILOJKOVIĆ NA GOLU MLADOG RADNIKA

Rukometašice Mladog radnika uveliko se pripremaju za nastavak prvenstva Super B lige. Radinčanke su u rugoj kontrolnoj utakmici u Debljači savladali vodeći tim Pve lige Sever ekipu Spartaka rezultatom 31:28.
–  To je bila prilika da igraju sve devojke kojima trenutno raspolažemo i skoro sve su se upisale u strelce. Na golu je debitovala Ivana Milojković, jedino pojačanje za proleće, jer nećemo moći u prolećnom delu da računamo na proverenu Slađanu Mitrović (na obuci za policajca u Sremskoj Kamenici). Narednog vikenda idemo Pančevu, a zatim u sredu 19.02. trebalo bi u dvorani Smederevo da nam gostuje ekipa Bora – kaže Aleksandar Adamović koji je na klupi zamenio bolesnog trenera Jovicu Petkovića.
Najefikasnija je ekipi Mladog radnika bila je Nina Ninić, a odličnu partiju pružila je Mirjana Obrenović koja se oporavila od povrede ramena. Istakle su se još Milica Ninić, Milica Ristić, a zapažene role imale su Ivana Paločević i Mirjana Tešić. Inače, u prvoj kontrolnoj utakmici Radinčanke su u Petrovcu bile bolje od Sloge rezulatom 32:29.
Novi golman Mladog radnika je iskusna Ivana Milojković, branila je u ORK Beograd, a u Mladi radnik je stigla iz Sloge iz Petrovca.

More in Featured