Connect with us

Featured

JABUKA OPOMENULA SMEDEREVCE

Posle tri relativno dobra izdanja, rukometaši Smedereva razočarali su na kontrolnoj utakmici sa Jabukom. Član Prve lige Sever pobedio je u ponedeljak ekipu Smedereva sa 32:30. Smederevci su dobro otvorili utakmicu i u prvih 30 minuta održavali 3 do 4 gola prednosti. Na poluvremenu su vodili sa 16:13.

U nastavku susreta vrlo loše izdanje domaćih. Gotovo da nema igrača koji bi mogao da dobije prelaznu ocenu. Domaći kao da su potcenili goste koji su u Smederevu umeli da kazne mlaku i indolentnu igru domaćih. Veliki broj izgubljenih lopti, loša dodavanja, šutevi kada im vreme i nije, a na drugoj strani u odbrani je duvala promaja na sve strane. Kada se tome doda da ni golmani nisu imali svoje veče onda je poraz bio neminovan.

Za razliku od utakmice u Beogradu kada su Smederevci dobili Voždovac bez četvorice prvotimaca, sada su Nenadu Martiću na raspolaganju bili svi prvotimci osim povređenog Đorđevića.

Sigurno da je Martić imao šta da kaže svojim pulenima posle utakmice. Smederevo sasvim sigurno može mnogo bolje, ali pristup igri i rivalu moraće da bude mnogo ozbiljniji. Protivnici u Super B ligi su daleko snažniji od Jabuke. Poraz je došao u najbolje vreme. Do početka prvenstva prostale su još dve nedelje. Dovoljno vremena da se isprave greške koji je u ponedeljak uveče bilo napretek. Naredna provera rukometaše Smedereva očekuje tokom vikenda kada će ugostiti beogradski Voždovac.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured