JAK OTPOR PODMLAĐENOG SMEDEREVA – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

JAK OTPOR PODMLAĐENOG SMEDEREVA

Odbojkaši Smederevo Carine poraženi su u utakmici 14. kola Prve lige Srbije od ekipe Novi Sad Maneks rezultatom 3:0. Očekivan poraz od ekipe koja se nalazi u vrhu prvoligaškog nadmetanja, ali poraz koji ohrabruje. Smederevci su igrali sa kadetsko-juniorskom postavom i u takvoj konstalaciji snaga malo je nedostajalo da otkinu set Novosađanima. Smederevci su u prvom setu imali priliku da povedu sa 1:0, ali je u odsudim trenucima do izražaja došlo iskustvo gostiju i neiskustvo izabranika Petra Petrovića. Novosašani su dobili prvi set sa 26:24, a preostala dva sa 25:18 i 25:16 mada treba reći da je i u tim setovima bilo perioda odlične igre Smederevaca.

Posle utakmice trener domaćih nije imao mnogo razloga za nezadovoljstvo.

Nismo se obrukali sa kadetima i juniorima koji su danas bili u sastavu OK Smederevo Carina. Meni je puno srce. Igrali smo protiv ekipa koja u svojim redovima ima dvojicu reprezentativaca i nekoliko igrača sa mnogo godina igranja u Super ligi Srbije. Moji momci su večeras pokazali da mogu da igraju i protiv ovakvih igrača i nadam se da je ovo dobar početak naše borbe za opstanak u ovoj konkurenciji. Igrali smo bez Đorđevića koji je dobio temperaturu, a tek je izašao iz korone, Danilo Nikolić ima koronu, a Đorđe Kovač je povredio stopalo.  Sledeće kolo igramo sa Železničarom u Beogradu. Ovde smo ih lako dobili ali na njihovom terenu će biti mnogo teže. ako odigramo kao protiv Novosađana nadam se najboljem – optimista je Petrović.

Posle 14 odigranih kola OK Smederevo Carina zauzima deveto mesto sa 4 pobede. Naredni rival je pretposlednji sa dve pobede i sasvim sigurno će pokušati da u okršaju sa Smederevcima dođe do vredne pobede u borbi za opstanak.

More in Featured