JAVNI ČAS STRELjAČKE DRUŽINE „SMEDEREVO“ – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

JAVNI ČAS STRELjAČKE DRUŽINE „SMEDEREVO“

Zainteresovani ste streljaštvom, sviđa vam se ovaj sport, i odavno želite da se oprobate. Sad je pravo vreme da se upoznate sa ovim trofejnim sportom. U želji da čari ovog sporta što više približi najmlađima, ali i rekreativcima, Streljačka družina Smederevo organizovaće u subotu 5. septembra Javni čas streljaštva. Biće ovo svojevrsno kontrolno takmičenje za polaznike Škole streljaštva u sezoni 2019-2020. Pored roditelja mladih strelaca, javnom času mogu da prisustvuju svi koji su zainteresovani za streljaštvo.

Prema rasporedu takmičenje počinje u 11.00 časova, a od 12.00 do 13.00 sati biće moguće upisivanje novih mladih strelaca za Školu streljaštva u sezoni 2020/2021. Škola streljaštva namenjena je deci uzrasta od 10 godina, a odrasli se mogu streljaštvom baviti rekreativno. Svi koji budu došli imaće jedinstvenu priliku da se oprobaju u gađanju iz vazdušne puške ili pištolja.

U skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom u cilju prevencije širenja COVID-19, na strelište se dolazi sa zaštitnom maskom, prilikom ulaska prolazi se kroz vlažnu podnu dezo-barijeru i uz obaveznu dezinfekciju ruku dostupnim sredstvom na ulazu. Strelci nastupaju uz poštovanje obavezne distance od 2 metra (na svakom drugom streljačkom mestu).

More in Featured