JUNIOR “PAO” SA POLA GASA – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

JUNIOR “PAO” SA POLA GASA

Rukometšice Mladog radnika zabeležile su pobedu u prvom kolu nastavka šampionata Super B lige. Radinčanke su utakmicu ja Juniorom iz Beograda igrale u Sportskoj hali u Smederevu jer RK Junior nije imao halu na raspolaganju. Ekipa Jovice Petkovića slavila je pobedu rezultatom 32:29, poluvreme 17:10. Konačan rezultat nije pravi odraz snaga jer je trener domaćih rukometašica Jovica Petković na ovoj utakmici, zbog velike razlike u kvalitetu, pružio mnogo veću minutažu igračicama sa klupe. Da je kojim slučajem bilo potrebno, Radinčanke su ovu utakmicu lako mogle da dobiju sa dvocifrenom razlikom.

Igrali smo protiv vrlo mlade ekipe i ja sam iskoristio priliku da pružim šansu našim mlađim igračicama rođenim 2005. i 2006. godine. Izvesno je da na narednim utakmicama neće imati toliko prilika da zaigraju. Ovde je samo bila važna pobeda. Imamo desetak dana do utakmice sa Topličaninom. Nadam se da će se do tada oporaviti Mirjana Obrenović, koja osim problema sa ramenom, ima i bronhitis. Ipak, očekujem da će biti u sastavu sa narednu utakmicu. Igraćemo protiv dobre i iskusne ekipe koja u svom sastavu ima igračice sa superligaškim iskustvom. Znaju da igraju na rezultat, ali moram da kažem da smo mi tamo jesenas izgubili sa šest razlike, jer nije igrala Milica Ristić – podseća Jovica Petković.

Za Mladi radnika na ovoj utakmici, prvoj zvaničnoj, debitovala je iskusna Ivana Milojković na golu. Već na ovoj utakmici je pokazala da će biti važan faktor u igri superligaša iz Radinca.

Ostale utakmice ovog kola igraju se u subotu i nedelju 29. februara i 1. marta. Parovi su: Kučevo – Radnički, ORK Beograd – Pančevo, Topličanin – Beograd, Đerdap – Sloga i Bor – Kikinda.

More in Featured