JUNIORKE ŽOK SMEDEREVO NE DAJU PRVO MESTO – Sport u Smederevu
Connect with us

Uncategorized

JUNIORKE ŽOK SMEDEREVO NE DAJU PRVO MESTO

Juniorke ŽOK Smederevo nastavljaju sa pobedama. Mlade Smederevke potvrdile su i opravdale ulogu favorita u Kragujevcu, pošto su i po drugi put bili bolji od ekipe Smeč 5. Za razliku od susreta u Smederevu, kada su Kragujevčanke uzele set, ovog puta, u Kragujevcu maksimalnih 3:0  smederevske odbojkašice. U sva tri seta dominirale su gostujuće odbojkašice, a to pokazuje i rezultat po setovima, 25:18, 25:20 i 25:20.

Odigrali smo jednu mirnu utakmicu bez mnogo grešaka. U prvom setu nas je služio servis, u drugom je bio manjih problema na prijemu, ali su devojke sve to brzo prevazišle. Ne bih izdvojio nijednu igračicu, sve su dale svoj maksimum za novu pobedu u našoj grupi – rekao je posle utakmice Miodrag Mutap, trener juniorki Smedereva.

Odbojkašice Smedereva, od kojih većina ima minutažu i u prvom timu, za sada nema poraz u svojoj grupi. Ostale su im još utakmice sa Slogom i ŽOK Tehničar iz komšiluka. U klubu očekuju da će grupno takmičenje završiti bez poraza i tako nastaviti nadmetanje u konkurenciji najboljih juniorskih ekipa Srbije.

 

More in Uncategorized