Connect with us

basket 3x3

KOMANDI MINJIN MEMORIJAL

Trijumfom Komande juče je na terenima Sportskog centra na Carini završen je 14. Memorijalni turnir u basketu Milun Popović Minja. Posle trodnevnog nadmetanja koji je okupio 12 ekipa u velikom finalu sastale su se ekipe Komanda i Tri O. Iskusnija ekipa Komande trijumfovala je rezultatom 21:15.

U utakmici za treće mesto, u uzbudljivoj završnici slavila je ekipa GlosSD koja je rezultatom 21:19 pobedila ekipu HBIS. Pehare, priznanja i novčane nagrade najboljim ekipama uručili su Miloš Čujić i ostali drugovi Miluna Popovića Minje koji već godinama organizacijom ovog turnira održavaju sećanje na svog prerano preminulog prijatelja.

Za najbolje igrača turnira izabran je Ervin Cogo član pobedničke ekipe komanda.

Pre utakmica za treće i prvo mesto odigran je revijalni susret mlađih pionira KKŠK Carina i KK Despot.  Rezultat se nije vodio, a svi učesnici su dobili plakete u znak sećanja za nastup na ovom Memorijalu.

Veliko interesovanje izazvalo je i takmičenje u gađanju trojki. Prijavilo se 20 takmičara, a najviše uspeha imao je mladi Nemanja Nikolić koji je pogodio 10 trojki. Do kraja su ga uporno pratili Lazić, Conić i Pejanović sa po 9 trojki.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in basket 3x3