KRAGUJEVČANKE LAKO SA MLADIM RADNIKOM – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

KRAGUJEVČANKE LAKO SA MLADIM RADNIKOM

Rukometašice Mladog radnika poražene su u desetom kolu Super lige Srbije od Radničkog sa 32:21, poluvreme 17:8. Trećeplasirani tim iz Kragujevca rutinskom igrom je stigao do pobede nad Radinčankama kojima predstoji velika borba za opstanak u elitnom rukometnom društvu naše zemlje. Kada je bilo jasno da bodovi ostaju domaćinu, trener Radinčanki Jovica Petković pružio je priliku mlađimi gračicama. Istakle su se Teodora Anđelković (2006. godište) sa 4 uspešne intervencije, uz dve odbranjene kontre 1 na 1 i dve odlično bačene lopte za Nikolinu Stojanović (takođe 2006. godište).

Pored njih dve, solidan utisak u ekipi Mladog radnika ostavile su Milica Petrović sa 5, Mila Tešić sa 4 i Mirjana Obrenović sa 3 pogotka. U domaćoj ekipi najefikasina je bila Ksenija Petrović sa 8 pogodaka, a po 5 su postigle Teodora Veličković i Milijana Stošić.

U narednom kolu rukometašice Mladog radnika  ugostiće Mladost iz Nove Pazove. Pobeda je imperativ jer Radinčanke treniutno imaju samo 3 boda i zaostaje četiri boda za rivalima koji su za sada u bezbednoj zoni. Utakmice koje se igraju narednog vikenda označavaju ujedno i kraj prvog dela sezone koji je prekinut krajem prošle godine zbog pandemije.

Forografije preuzete sa Fejsbuk stranice SPD Radnički

More in Featured