Connect with us

RUKOMET

KRAGUJEVČANKE PREPREKA KA SUPER B LIGI

RK Junior prihvatio je uslove u vezi sa nastupom u Super A ligi Srbije i nakon toga postalo je jasno da će se odigrati baraž za popunu Super B lige. Kako smo ranije pisali, RSS doneo je odluku da se samo pod uslovom da Junior prihvati ponudu za popunu Super a lige igra baraž za popunu Super B lige. Pošto je taj uslov ispunjen, dogovoren je baraž meč u kome će snage odmeriti rukometašice Radničkog iz Kragujevca i Mladog radnika iz Radinca.

Radinčanke su prošlu sezonu okončale na drugom mestu, na korak od Super B lige iz koje su, godinu dana ranije, izbačeni administrativnim putem zbog duga od 70-ak hiljada dinara.
Devojke trenera Jovice Petkovića rešene su da se kroz baraž sa Kragujevčankama vrate tamo gde im je po kvalitetu i mesto. Utakmica između Radničkog i Mladog radnika igra se u nedelju od 17 časova u Velikoj Plani.
Krajem prošlog meseca izvučeni su takmičarski brojevi i pobednik baraža smešten je na sedmu poziciju. Super B ligu čine Sloven, Pirot, Vrbas, Sloga, Napredak, Železničar, Topličanin, Požarevac, Pančevo, ORK Beograd i Kučevo.
Pripremajući se za početak prvenstvene sezone Radinčanke su odigrale dve utakmice. Poražene su u Kučevu, a na domaćem terenu bile su bolje od Dolova.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in RUKOMET