Connect with us

Featured

LAZAR RADANOVIĆ JUNIORSKI PRVAK SRBIJE

Lazar Radanović član Sportsko-ribolovnog kluba Jezava okitio se, minulog vikenda, titulom prvaka Srbije. Poslednja dva kola ovogodišnjeg državnog prvenstva za mlade ribolovce u disciplini plovak, skraćenog zbog pandemije, održana su u Kostolcu na stazi Dunavac.

Predstavnik SRK Jezava Lazar Radanović uoči poslednjeg kola, zauzimao je četvrto mesto u generalnom plasmanu sa 4 sektorska plasmana, ali i najvećim brojem poena (težinom) iz prethodnih kola. U poslednjem kolu bio je prvi u sektoru i sa najvećim ulovom na stazi (2025 grama) i to je bilo dovoljno da se okiti titulom prvaka Srbije za ovu godinu. Ovo je njegova treća pojedinačna titula, ali prva u kategoriji juniora.

Lazara sledeće godine očekuje Svetsko prvenstvo u Solnoku, u Madjarskoj, koje je trebalo da se održi ovog avgusta, ali je zbog COVID-a odloženo za 2021.godinu. Lazaru će to biti peto ucestvovanje na Svetskim prvenstvima.

Drugi predstavnik ovog kluba kadet Vladimir Mihajlović je u poslednjem kolu osvojio prvo mesto u svom sektoru i to mu je bilo dovoljno da u generalnom plasmanu bilo dovoljno za solidno 15. mesto u konkurenciji 31. kadeta.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured