MARTIĆ : POJAČANJA DONELA KVALITET – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

MARTIĆ : POJAČANJA DONELA KVALITET

Rukometaši Smedereva već duže od dve nedelje pune “baterije” za nastavak prvenstva Super B lige Sever Centar. Odigrane su i prve kontrolne utakmice koje su više poslužile da se vide na delu pojačanja nego u kakvoj je stanju ekipa. Zato nikoga nije zabrinuo poraz od A ligaša Rudara iz Kostolca, kao ni trijumf nad Rakovicom. Nenad Martić zadovoljan je dosadašnjim radom prvotimaca ali i pojačanjima.

Dve nedelje rada su iza nas i zadovoljni smo urađenim. Momci koji su nam se priključili su pokazali da možemo ozbiljno računati na njih. Bugarčić ima problema sa kilažom i dobio je zadatak da se time “pozabavi” pod hitno. Marjanović i Tekić su u punoj formi i to jako raduje jer će biti ozbiljni oslonci u našoj igri. Posle očekivanog poraza od superligaša “Rudara”, u drugoj pripremnoj utakmici je dobijena “Rakovica” u Beogradu. Na toj utakmici je u našem dresu bio i mladi Luka Đerić, ponikao u “Partizanu” i bio u “Metaloplastici”. Igra na poziciji desnog beka i narednih par dana ćemo znati kako sa njim stoje stvari, da li nam se pridružuje definitivno ili ne. Lepa vest da se u trenažni proces vratio i pivot Stojković koji je imao problema sa skočnim zglobom. Radićemo narednih 10-tak dana a onda slede uzvratne utakmice sa pomenutim ekipama, da bismo pripreme završili uz još jednu utakmicu 22 ili 23. februara – raportira Nenad Martić, predsednik i igrač RK Smederevo.

Šampionat se nastavlja krajem februara, odnosno početkom marta, a prvu utakmicu u drugom delu Smederevci igraju pred svojim navijačima sa Moravom iz Velike Plane.

More in Featured