MARTIĆ VRAĆA SMEDEREVCE? – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

MARTIĆ VRAĆA SMEDEREVCE?

Pripreme rukometaša Smedereva uveliko su u toku. Igrači Nenada Martića naporno treniraju jer žele da dokažu da imaju kvalitet za Super B ligu. Velika stvar je činjenica da je kostur ekipe ostao uglavnom neporomenjen. Međutim, Martić želi dužu klupu, a prve želje su nekadašnji igrači Smedereva. Smederevci su do sada odigrali jednu utakmicu sa Novim Beogradom, a u sredu u Smederevo dolazi Voždovac.
– “Kostur” ekipe je nepromenjen i to je dobro. Uz mlade Tomova i Đurovića, blizu smo povratka našeg sugrađanina Janka Petrovića, dosadašnjeg člana “Sinđelića” iz Beograda. Pored njega, pomno pratimo razvoj situacije kod Petra Bugarinovića i sasvim je sigurno da bismo se veoma potrudili da Peca ponovo postane naš član, ukoliko ne pronađe inostrani angažman. Raduje i želja Darka Kojića da pomogne ekipi pa je od prvog dana na treninzima i u slučaju da zaigra za nas, biće nemerljivo pojačanje Pogotivo u odbrani. Dobra stvar je što veoma ozbiljno treniraju i nameću se momci iz generacije 2002/2003. Kostić, Stojićević, Dizdar, Todorović i Stanković su sasvim sigurno naslednici starijih igrača u prvoj ekipi – optimista je Martić.
U ovom trenutku, sastav RK Smederevo izgleda ovako:golmani Todorović, Martić, Miletić, krila Jokić, Tomov, Dizdar, Stojković i Stanković. Na bekovskim pozicijama su Drobnjak, Đorđević, Petrović, Marjanović, Stojićević, Bugarčić, Panić i pivoti Stojković, Đurović i Kostić.
Na spisku je Petrović koji je ponikao u Smederevu ali je zbog obaveza na faluktetu nekoliko godina proveo u Beogradu. Njegov i eventualni dolazak Bugarinovića bili bi veliko pojačanje za smederevskog Super B ligaša.

More in Featured