MEGA “POČISTILA” SMEDEREVCE – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

MEGA “POČISTILA” SMEDEREVCE

Za juniore KK Smederevo 13. kolo Roda juniorske lige Srbije proteklo je baš u znaku ovog broja. I pre okršaja sa Megom znalo se ko je favorit i kome odlaze bodovi sa ove utakmice. Međutim, malo ko je mogao da pretpostavi da će smederevske košarkaške nade doživeti baš takav debakl. Mega je slavila pobedu rezultatom 126:39. Kod ovakvog rezultata svaki komentar gubi na značaju. Da stvar bude još gora, izabranici Ivana Mijatovića su u drugoj i trećoj četvrtini postigli 2, odnosno 6 poena. Mega je imala 60 skokova i 18 ukradenih lopti uz 45 asistencija. Smederevci za 40 minuta, 3 asistencije i 30 izgubljenih lopti.

Ovako nešto moglo je i da se očekuje. Ovi momci biju bitku na dva fronta, većina igra i za seniorsku ekipu i u nogama imaju poprilično veliki broj utakmica. Osim kvaliteta koji nedostaje, za ovakav nivo takmičenja, primetan je i zamor materijala, pogotovo kod onih momaka koji su nosioci igre u juniorskoj i seniorskoj ekipi.

U narednom kolu juniori Smedereva trebalo bi da ugoste Slogu iz Kraljeva, ali je ta utakmica, koji je po planu trebalo da se odigra u ponedeljak 25. januara odložena.

More in Featured