MILOŠ BLAGOJEVIĆ NAKNADNO POZVAN U KADETSKU REPREZENTACIJU SRBIJE ZA NASTUP NA SVETSKOM PRVENSTVU – Sport u Smederevu
Connect with us

RUKOMETNI KLUB SMEDEREVO

MILOŠ BLAGOJEVIĆ NAKNADNO POZVAN U KADETSKU REPREZENTACIJU SRBIJE ZA NASTUP NA SVETSKOM PRVENSTVU

Još jedno priznanje stiglo je nedavno na adresu Rukometnog kluba Smederevo. Miloš Blagojević pozvan je naknadno da pomogne našoj kadetskoj reprezentaciji koja učestvuje na Svetskom prvenstvu u Skoplju. Iako je bio na širem spisku, Blagojević se nije našao na spisku putnika za Skoplje. Zbog povrede Stefana Petrića selektor Aleksandar Radosavljević pozvao je naknadno Blagojevića da se pridruži reprezentaciji. On je danas trebalo da pomogne saigračima da u meču sa Tunisom zabeleže pobedu i obezbede plasman u osminu finala. Nažalost, Srbija je poražena rezultatom 25:23, a zbog propusta u RSS, koji nije na vreme poslao papire za mladog Miloša Blagojevića, njega danas nije bilo u sastavu reprezentacije. Očekuje se da će biti na raspolaganju selektoru u narednim utakmicama za plasman od 13-17 mesta. Prvi od dva naredna rivala biće selekcija Bahreina.

Igrač našeg kluba, Miloš Blagojević, pozvan je od strane selektora Radosavljevića da što pre stigne u Skoplje i pomogne svojim vršnjacima u narednim utakmicama na Svetskom prvenstvu. Miloš se odmah stavio na raspolaganje selektoru i reprezentaciji bez obzira što se nalazi u jeku priprema prve ekipe.
To je njeog lični ali i stav kluba. Reprezentacija iznad svega.  Miloš u napadu igra na poziciji desnog beka i odlično odgovara u odbrambenim zadacima. Nadamo se da će se dobro snaći i pomoći koliko je u mogućnosti u ovom trenutku– kaže za SDsport predsednik RK Smederevo Nenad Martić.

More in RUKOMETNI KLUB SMEDEREVO