Connect with us

Featured

MINEL ENIM OSVOJIO ŠESTI MEMORIJAL ZORAN POPOVIĆ POP

Minel Enim je opravdao ulogu favorita na šestom po redu Memorijalu Zoran Popović Pop. Oni su u velikom finalu savladali KMF Smederevo sa 11:2. U utakmici za treće mesto Mladi radnik je pobedio ekipu Dimitrijević auto sa 11:6.

Najboljim pojedincima i ekipama nagrade je uručila Jelena Popović ćerka Zorana Popovića Popa.

Za najboljeg golmana izabran je Danijel Dičić iz KMF Smederevo, sa 14 pogodaka najefikasniji igrač turnira bio je Nikola Bužigan iz RK Mladi radnik, a za najboljeg igrača izabran je Andrijano Knežević iz pobedničke ekipe. Nagrada za fer plej ove godine pripala je ekipi Cepelin 026.

Pored učesnika, nagrađeni su i pojedinci za doprinos u održavanju Memorijala, a pored ostalih nagrađeni su Sportska hala, odnosno direktor Ivana Vučić, trener KMF Smederevo Dragan Đorđević.

Uoči utakmica za treće, odnosno prvo mesto, održana je revijalna utakmica pionira Škola fudbala Tesla i KMF Smederevo. Na taj način organizatori turnira, Gradski fudbalski savez i porodica Zorana Popovića Popa želeli su da podsete na dugogodišnji rad i zalaganje Zorana u radu sa mlađim kategorijama.

Osim pehara i zahvalnica najboljim ekipama uručene su i novčane nagrade. Šampionu je pripalo 200.000 dinara, drugoplasiranoj ekipi 60.000, a trećeplasiranoj 40.000 dinara.

Ovogodišnji Memorijala počeo je 18. jula, učestvovalo je 16 ekipa podeljenih u 4 grupe.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured

 • (NE)ISKUSTVO PRESUDILO

  Naš sugrađanin, Igor Zdravković, učestvovao je minulog vikenda na Evropskom prvenstvu u djiu djici...

 • DVA FINALA ZA SMEDEREVSKE STRELCE

  Na svom prvom državnom prvenstvu, u disciplini trostav malokalibarskom puškom, naša Anđela Radojičić se sa rezultatom...

 • TITULE SMEDEREVCIMA

  Na Prvenstvu Srbije, u disciplini trostav standardnom vazdušnom puškom,  održanom u Novom Sadu, strelci...

 • IGOR NA EVROPSKOM PRVENSTVU

  Nemački grad Maintal biće, od subote 17. jula, domaćin Evropskog prvenstva u djiu djici...