Connect with us

FUDBAL

MINEL ENIM POBEDNIK MEMORIJALA ZORAN POPOVIĆ POP

Pobednik četvrtog Memorijala Zoran Popović Pop, koji je završen kasno sinoć, je ekipa Minel Enim. U velikom finalu Minel Enim je ubedljivo savladao najprijatnije iznenađenje turnira ekipu Split 2016 rezultatom 7:1. Strelci za Minel Enim bili su Filipović 3, Knežević 2, a po jednom su se u listu strelaca upisali Ristić i Prvulović.

U utakmici za treće mesto Zalagaonica BS je sa 3:1 pobedila Kladionicu Soker. Strerlci za trećeplasirani tim Memorijala bili su Milentijević 2 i Stanojević, a za poraženi tim u strelce se upisao Sabljić.

Po završetku finalne utakmice uručene su zahvalnice svima koji su pomogli organizaciju memorijala, kao i nagrade najboljim pojedincima i ekipama.

Među nagrađenima su se našli grad Smederevo, Parking servis, Vodovod, Gradski fudbalski savez, Savez sportova Smederevo, Televizija KCN Istok, Sportski žurnal, Podunavlje info, SD kafe, Naše novine, Naš glas, Luks radio, SDsport i mnogi drugi.

Nagrada za fer plej ove godine otišle je u ruke ekipe Omladinci Smedereva, a četvrtoplasiranoj ekipi Kladionice Soker omogućeno je da sledeće godine nastupe na turniru bez uplate kotizacije. U najsvečanijem delu proglašeni su najbolji pojedinci. Najbolji golman je Miloš Knežević (Minel Enim), najbolji strelac je Jovan Lazarević (Minel Enim), a najbolji igrač Memorijala Zoran Popović Pop je Marko Rajković (Split 2016). Najbolji igrači su pored zahvalnice i pehara dobili i novčanu nagradu od 5000 dinara.

Ćerka preprano preminulog Zorana Popovića Popa uručila je i priznanja njaboljim ekipama. Trećeplasiranom sastavu Zalagaonica BS, pored zahvalnice i pehara, pripala je i novčana nagrada u iznosu od 40 000 dinara, ekipi Split 2016 pripalo je 60 000 dinara, a prvoplasiranom sastavu ekipi Minel Enim pripao je najveći deo nagradnog fonda u iznosu od 200 000 dinara.

Treba reći da je odluka organizatora da se turnir igra u Smederevu bila pun pogodak. Tribine kod Veslačkog kluba bile su pune ljubitelja petoparca, a zahvaljujući čelnim ljudima Dvorane Smederevo, utakmice su igrane i kada je nad našim gradom besnelo nevreme.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FUDBAL