MLADI RADNIK BRILJIRA U LIGI MLAĐIH KATEGORIJA – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

MLADI RADNIK BRILJIRA U LIGI MLAĐIH KATEGORIJA

Devojčice RK Mladi radnik, rođene 2008. godine i mlađe, na najboljem su putu da se nađu na skupu najboljih u svojoj kategoriji u Srbiji. One su danas u Kostolcu, trijumfalno završili prvu krug takmičenja sa maksimalnim učinkom. Radinčanke su pobedili SPD Radnički iz Kragujevca sa 11:6, a odmah nakon toga bile su bolje od Svilajnca, drugoplasirani tim lige, rezultatom 13:10. Obe ekičpe obezbedile su nastavka takmičenja Lige mlađih kategorija Centralne Srbije, stim da je Mladi radnik preneo bodove u naredni krug.

Sve devojčice su priliku da igraju iskoristile na najbolji mogući način, a posebno se istakla Anđela Mladenovic. Time smo mi i Jagodina jedine dve neporažene ekipa dosad u konkurenciji devojčica do 12 godina naa celoj teritoriji Centralne Srbije. Plasirali smo se u  Super ligu Centralne Srbije sa još pet ekipa. Borićemo se da odemo na državno prvenstvo gde će biti mesta za 12 najboljih u Srbiji – nada se trener mlađih kategorija u RK Mladi Radnik Aleksandar Adamović.

Šta god da se desi do kraja takmičenja, rezultati koje ostvaruju mlađe kategorije Mladog radnika daju nadu u još bolju budućnost, trenutno, jednog superligaša iz našeg grada.

 

More in Featured