MLADI RADNIK NASTAVLJA MRTVU TRKU SA BEOGRADOM – Sport u Smederevu
Connect with us

RUKOMET

MLADI RADNIK NASTAVLJA MRTVU TRKU SA BEOGRADOM

Rukometašice Mladog radnika pregrmele su još jedno gostovanje. Očekivalo se da će loznica pružiti jači otpor ekipi Jovice Petkovića ali večeras nisu imale nikakve šanse protiv Radinčanki. Već u drugom minutu je bilo 3:0 za ekipu iz Radinca. Domaće su se malo konsolidovale u narednih nekoliko minuta i na isteku devetog minuta bilo je 7:6 za Mladi radnik.

Pobednik utakmice 13. kola Prve lige Centar odlučen je u drugoj polovini prvog poluvremena. Radinčanke su se odlepile na 13:8, Lozničanke su se primakle na 13:10  u 23. minutu. Samo četiri minuta kasnije bilo je 17:11. Posle 30 minuta rukometašice Mladog radnika imale su ubedljivih sedam golova prednosti – 20:13.

sdr

Drugo poluvreme bilo je formalnost za ekipu Jovice Petkovića. Rutinskom igrom sačuvale su i uvećale prednost za više nego zasluženu pobedu koja ih ostavlja u trci za prvo mesto sa rukometašicama Beograda.

Najefikasnija u ekipi Mladog radnika bila je Nina Ninić sa 12 pogdaka, 8 je dodala Milica Ninić, Milica Ristić se šest puta upisala u listu strelaca, a gol manje postigla je Ivana Paločević.

Na tabeli vode Beograd i Mladi radnik sa po 24 boda i već sada je izvesno da će njihov direktni okršaj u Beogradu odlučiti o novom članu Super B lige.

U narednom kolu rukometašice Mladog radnika dočekuju ekipu Crvene zvezde.

More in RUKOMET