NAJUSPEŠNIJA SEZONA SPORTSKO RIBOLOVNOG KLUBA JEZAVA – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

NAJUSPEŠNIJA SEZONA SPORTSKO RIBOLOVNOG KLUBA JEZAVA

Poslednja tri kola državnog prvenstva u disciplini plovak održana su tokom prošlog vikenda na Ćelijama kod Kruševca. Blizu 30 takmičara borilo se za plasman među prvih deset, što znači i nastup u reprezentaciji, ali  idirektan plasman u Ligu šampiona sledeće sezone. U vrlo jakoj konkurenciji četvorica predstavnika Sportsko ribolovnog kluba Jezava Nikola Marković (drzavni prvak iz 2018.godine), Goran Radović, Branislav Nešić i Dejan Radanović  ostvarili su najbolje rezultate od osnivanja kluba.
Goran Radović Gica je sa tri prva mesta na Ćelijama opravdao ulogu favorita i sa dva sektorska plasmana prednosti nad drugoplasiranim došao do titule prvaka Srbije za 2019. godinu. Nikola Marković je u neizvesnoj završnici poslednjeg kola za 120grama izgubio pehar i treće mesto i završio kao četvrti, a Bane Nešić i Dejan Radanović su popravili svoje plasmane iz Novog Sada i završili kao deseti i šesnaesti.
Ove sezone SRK Jezava je slavio u Srpskoj ligi Jug-Centar, Lazar Radanović  je obezbedio nastup u juniorskoj reprezentaciji Srbije 2020. godine, a tim uspesima pridodati su rezultati sa Ćelija – titula prvaka Srbije i trojica kojiće braniti boje Srbije 2020. godine.

More in Featured