NEPOTREBNA POMOĆ CRVENO-BELIMA – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

NEPOTREBNA POMOĆ CRVENO-BELIMA

u pretposlednjem kolu Roda juniorske lige Srbije, nade smederevske košarke danas su ugostili Crvenu zvezdu. Velik favorit opravdao je ulogu favorita ali se na putu do pobede poprilično namučio. Da nije bilo jedne, u najmanju ruku, čudne odluke sudijskog para koji su iz igre isključili Aleksandra Milutinovića, pitanje je da li bi na kraju bila ovako nerealna razlika 96:74.

Da li zbog prevelikog respekta. ili kvaliteta gostujuće ekipe, juniori Smedereva su izgubili prvu četvrtinu sa velikih 29:15. U naredne dve četvrtine mnogo bolja igra domaćih košarkaša. Preko raspoloženih Nikolića, Milovanovića, Milutinovića i Radenkovića učenici Ivana Mijatovića približili su se gostima na samo šest poena zaostatka.

Nažalost, u tim trenucima stupa na scenu sudijski par koji najpre daje namernu, a nakon toga i tehničku jedinom centru Smedereva Aleksandru Milutinoviću. Crveno-belima olakšana je igra pod košem i oni su taj poklon oberučke prihvatili. Na kraju nerealnih 22 razlike za Crvenu zvezdu.

Najefikasniji u ekipi Smedereva bio je Nemanja Nikolić sa 26 poena i 8 asistencija, Andrija Milovanović ubacio je 18, a Milutinović do polovine treće četvtine, pre isključenja, 12 poena i 10 skokova. U redovima Crvene zvezde Radaković je ubacio 28, a Matović 18 poena. U poslednjem kolu juniori Smedereva gostuju u Čačku ekipi Borca.

More in Featured