NOVOSAĐANI LAKO SA INDISPONIRANIM SMEDEREVCIMA – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

NOVOSAĐANI LAKO SA INDISPONIRANIM SMEDEREVCIMA

Odbojkaši Smederevo Carine, večeras su pred praznim tribinama Sportske hale u Smederevu, poraženi od Novog Sada rezultatom 3:1, po setovima 25:16, 19:25, 23:25 i 21:25. Domaći su odlično otvorili utakmicu i poveli za jedva 15-ak minuta sa 21;9. Ovo ubedljivoi vođstvo kao da je uspavalo smederevske odbojkaše koji su se opustili što su gosti iskoristili da ublaže rezultat u ovom periodu igre. To izgleda nije bila dovoljna opomena oigračima Dušana Kalinića koji su, izgleda, već pomislili da su uknjižili novu pobedu. Mlada ekipa Novog sada zaigrala je mnogo bolje u nastavku susreta i za nešto više od 60 minuta slavila zasluženu pobedu. Uzalud je trener domaćih pokušavao nešto da uradi, da motiviše ekipu, poremeti igru gostiju… Posle, možda najslabijeg izdanja svojih pulena u ovoj sezoni, bio je vrlo besan i to na najiskusnije u ekipi.

Veoma težak poraz za nas. Dobili smo lako prvi set jer je izgleda gostima trebalo malo vremena da se adaptiraju na salu. Već krajem prvog seta je moglo da se nasluti šta sledi. Stigli su do 16 poena, a da je sve bilo kako je išlo do tada ne bi prešli 10 poena. Definitivno smo utakmicu odigrali bez želje sa puno nervoze i sa mnogo grešaka kod najiskusnijih igrača. Možda su i oni u svojim glavama završili sezonu. Prikazali smo sramotnu igru u ova dva kola. Videćemo kako dalje. Verovatno velike promene za narednu sezonu. Bolje da sam kadete pustio da igraju. Mislim da svi iskusniji treba da stave prst na čelo i da vide gde su. Imali smo mnogo grešaka, u drugom setu, na primer, čak 18 poena smo im poklonili. Nije bilo potrebe za bilo kakvom tenzijom, a delovalo je kao da igramo pod pritiskom. Razočaran sam strašno zbog ovakve igre. Čestitam mladom timu Novog Sada i Šaroviću koji će biti izvrstan primač – rekao je Dušan Kalinić, trener smederevskih odbojkaša.

U pretposlednjem kolu Prve lige Srbije OK Smederevo Carina se u Velikom gradištu sastaje sa ekipom VGSK. Ukoliko Petrović, Đorđević, Aleksić i ostali ovako odigraju  teško da mogu nečemu da se nadaju dobrom rezultatu sa ovog, tradicionalno neugodnog, gostovanja.

More in Featured