Connect with us

ODBOJKA

ODBOJKAŠI KOSOVSKE MITROVICE NISU DOPUTOVALI U SMEDEREVO

Odbojkaši Smederevo Carine zabeležili su novu pobedu u šampionatu Prve lige Srbije. Za razliku od prethodnih pobeda, do ovog trijumfa ekipa Dušana Kalinića stigla je bez borbe. Posle mnogo natezanja, dogovaranja, pregovaranja i molbi, ekipa Kosovske Mitrovice prihvatila je da se utakmica 15. kola, umesto u Kosovskoj Mitrovici odigra u Smederevu. Deo troškova trebalo je da snosi OK Smederevo Carina, a deo Odbojkaški savez Srbije. U zakazano vreme, u subotu od 17 časova u Dvorani su bili svi osim igrača Kosovske Mitrovice. Kada je proteklo vreme predviđeno po pravilniku, sudije su odsvirale kraj i mreža je mogla polako da se skloni sa terena.
Gosti su u petak u večernjim satima javili da imaju nekoliko bolesnih igrača, ali vremena za odlaganje nije bilo. Imajući u vidu dobro poznatu političku situaciju na Kosovu i Metohiji, još nije poznato kako će ovu situaciju razrešiti Savez. Prema dosadašnjoj praksi pobeda bi trebalo da bude pripisana odbojkašima Smederevo Carine.
Dok se ova situacija ne reši, smederevski odbojkaši se već pripremaju za narednu utakmicu kada pred svojim navijačima dočekuju ekipu VGSK iz Velikog Gradišta. Utakmica se igra u subotu 26. januara od 20 časova.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ODBOJKA