ODLIČAN REZULTAT KADETA OK SMEDEREVO CARINA NA TURNIRU U KRAGUJEVCU – Sport u Smederevu
Connect with us

ODBOJKA

ODLIČAN REZULTAT KADETA OK SMEDEREVO CARINA NA TURNIRU U KRAGUJEVCU

Kadeti OK Smederevo Carina osvojili su prvo mesto na 22. Đurđevdanskom turniru u Kragujevcu. Nastupilo je sedam ekipa iz Podunavskog, Braničevskog i Šumadijskog okruga. Smederevci su u finalu pobedili Gradište sa 2:0, po setovima 25:19 i 25:22. Druga ekipa OK Smederevo Carina je sa trenerom Miloradom Grbićem zauzela treće mesto posle pobede nad domaćinom turnira iz Kragujevca.

Pored ekipnog prvog i trećeg mesta, smederevskom odbojkaškim nadama pripale su i pojedinačne nagrade. Najbolji bloker je Vukašin Spasojević, libero Gligorije Radovanović, smečer Petar Mitković, a MVP priznanje pripalo je kapitenu Đorđu Kovaču.

Čestitao bih momcima na osvojenom prvom i trećem mestu na turniru. Posle petog mesta na Majskom turniru u Beogradu, na kome je nastupilo 16 ekipa, rezultat u Kragujevcu je samo potvrda dobrog, kvalitetno i stručnog rada u našim mlađim kategorijama. Uveren sam da nema razloga da strahujemo za budućnost Odbojkaškog kluba Smederevo Carina – smatra Petar Petrović, jedan od trenera u mlađim kategorijama i kapiten prve ekipe OK Smederevo Carina.

 

More in ODBOJKA