ODLIČNA IGRA U NOVIM BANOVCIMA – Sport u Smederevu
Connect with us

ODBOJKA

ODLIČNA IGRA U NOVIM BANOVCIMA

Odbojkašice Smedereva brzo su se oporavile od poraza u duelu sa ekipom Srema. Na teškom gostovanju u Novim Banovcima, ekipa Siniše Živaka slavija je pobedu rezultatom 3:0, po setovima 25:21, 25:19 i 25:15. U dosadašnjih 11 kola strateg smederevskih odbojkašica uvek je govorio da od njegovih devojaka sve zavisi i da uvek ima prostora za bolju igru. Sada je i sam donekle bio zatečen odličnom igrom svoje ekipe.

–           Za rivala smo imali drugu ekipu Jedinstva iz Stare Pazove. Omladinac je odlična ekipa i zato sam malo strahovao od ovog gostovanja. Posle onakvog poraza od Srema, kada smo odigrali poprilično bezvoljno, sada smo odigrali bez greške i sada smo opet u igri za najviši plasman. Mnogo toga odlučiće se u narednom kolu kada Srem dočekuje Beograd, mi putujemo u Gornji Milanovac, a Omladinac dočekuje Srbijanku iz Valjeva – predviđa Živak.

Smederevke sada putuju u Gornji Milanovac gde će pokušpati da se revanširaju ekipi Takova za poraz u jesenjem delu sezone kada su Smederevke posle vođstva od 2:0 poražene sa 3:2.

–           Još se sećamo tog poraza i učinićemo sve d aim se revanširamo. Međutim, do kraja prvenstva očekuju nas, pored ove, još dve teške utakmice. Najpre nas čeka gostovanje u Valjevu i okršaj sa Srbijankom, a onda na našem terenu čekamo ekipu Beograda, trenutno vodeći tim šampionata.

Na utakmici u Banovcima, sve devojke su odigrale vrhunski. Ipak, Živak izdvaja dizača Jelenu Raković, koja je, za razliku od meča sa Sremom, odlično odigrala i na najbolji način je razigrala ostale saigračice. Živak, smatra da će ukoliko ona bude na ovom nivou sve  biti mnogo lakše.

More in ODBOJKA