ODRŽAN DRUGI “DAN SMEDEREVSKOG SPORTA” – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

ODRŽAN DRUGI “DAN SMEDEREVSKOG SPORTA”

Savez sportova Smederevo organizovao je danas, po drugi put, manifestaciju “Dan smederevskog sporta”. Kao i prošle godine, veliki broj porodice smederevskih sportskih klubova odazvao se pozivu da u Sportskoj hali Smederevo pokaže svoje potencijale. Više od 600 učesnika iz 40-ak klubova pokazalo je svoje umeće. Naravno, akcenat je bio da se pokažu mlade snage i oni koji bi jednog dana trebalo da budu nosioci u svojim klubovima.

Za razliku od prošle godine, ovog puta su se organizatori odlučili da se na parketu Sportske hale Smederevo odjednom postave svi učesnici i to je dalo jednu impresivnu sliku što je istakao i predsednik Saveza sportova Smederevo Miloš Milosavljević.

Drago mi je što vas vidim u ovolikom broju što nas raduje jer je ova manifestacija naišla na odobravanje i podršku većine klubova članica našeg Saveza. Nadam se da će nas sledeće godine biti još više, naročito najmlađih jer to pokazuje da smo na dobrom putu i da decu  okrećemo pravim stvarima. Želim vam puno uspeha u daljem radu i još bolje rezultate u godini koja dolazi – naglasio je Miloš Milosavljević.

Dan smederevskog sporta otvorio je član Gradskog veća zadužen za sport Saša Branežac.

Vi ste nešto najlepše što grad Smederevo ima. Veliko je zadovoljstvo videti vas u ovolikom broju, a to je zasluga svih onih koji vode računa o smederevskom sport. Ima nas sve više, to je ono što raduje, a ja sam siguran da će grad Smederevo umeti da prepozna i podrži sve vas – istakao je Saša Branežac.

Svoje umeće najpre su prikazali rukometaši, rukometašice, odbojkaši, odbojkašice i košarkaši i košarkašice. Na scenu su posle stupili veslači, jedriličari, atletičari, strelci, streličari, planinari, stonoteniseri, sportski ribolovci, gimnasičari, a posebnu pažnju svih prisutnih izazvao je nastup jednog novog kluba “Street workout”. Na kraju na tatamiju su se pojavili predstavnici rvanja, džudoa, boksa, kik boksa, karate, kao i predstavnici jednog od najmlađeg kluba – Sekutor.  Pošto slike kažu mnogo više od reči evo nekoliko interesantnih fotografija koje na najbolji način pokazuju šta se danas dešavalo u sportskoj hali u Smederevu.

 

More in Featured