OK SMEDEREVO CARINA U FINALU KUPA REGIONA – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

OK SMEDEREVO CARINA U FINALU KUPA REGIONA

Odbojkaši Smederevo Carine plasirale su se u finale Kupa regiona. Smederevci su danas u Beogradu pobedili ekipu Laki star rezultatom 3:1, po setovima 25:18, 25:22, 23:25 i 25:22. Smederevci su lako rešili prva dva seta u svoju korist, a onda u trećem dozvolili domaćinu da se ponada još jednom iznenađenu pošto su već eliminisali jednog prvoligaša, ekipu Valjeva. Smederevci im nisu dozvolili to iznenađenje.
– Dobro smo otvorili utakmicu, bez problema rešili prva dva seta u našu korist, a u trećem  smo im dozvolili da nas poremete servisom. U četvrtom smo od početka krenuli kako treba i do kraja nije bilo problema. Igrali smo u istom sastavu kao i prethodne utakmice u kupu, bez pojačanja i veoma mi je drago što smo sa našom decom ušli u finale Kupa regiona.Finale se igra kod nas u subotu od 19 časova. Rival će nam biti ekipa Mladenovca. Ako dobijemo tu utakmicu ostvarićemo najveći uspeh u istoriji kluba što se tiče kup takmičenja – najavljuje Dušan Kalinić trener OK Smederevo Carina.

Smederevcima neće biti lako, iako igraju pred svojim navijačima. Mladenovčani su ostali u istom sastavu od prošle godine, tu je i iskusni Bjelica, mada je njegov nastup pod znakom pitanja, kao i igranje nekadašnjeg libera Smederevo Carine Milanova. Na mestu primača doveli su Mladena Baća, a uloga korektora poverena je Milošu Milisavljeviću.

More in Featured