Connect with us

Featured

OMLADINAC PREJAK ZA SMEDEREVKE

Odbojkašice Smedereva nisu uspele da se revanširaju ekipi Omladinca za poraz iz prvog dela sezone. Sastav iz Novih Banovaca bio je prejak za ekipu Dragana Mratinkovića. Konačnih 3:0 na najbolji način odslikava dešavanja na terenu. Domaće odbojkašice imale su kakvu-takvu priliku u prvom setu ali su u finišu popustile i dozvolile gošćama da, i pored velikog broja grešaka, povedu sa 1:0 u setovima rezultatom 25:23. U nastavku susreta odbojkašice Omladinca svele su greške na minimum, a sa druge strane odbojkašicama Smedereva je malo toga polazilo za rukom. Uzalud je trener smederevskih odbojkašica menjao i pokušavao da nađe dobitnu kombinaciju, Smederevke su večeras bile nemoćne u okršaju sa mladom i ekstratalentovanom ekipom Omladinca. Drugi set su gošče dobile sa 25:16, a treći sa 25:21.

Igrali smo protiv mlade i perspektivne ekipe sa mnogo talentovanih igračica. U pojedinim trenucima igraju mnogo zrelo, ako se uzme u obzir da je ovo ekipa sastvaljena od vrlo mladih igračica. Lepo selektirana ekipa iz cele Srbije. Njihova prosečna visina je 186 centimetara, a to je više od naše najviše igračice. Mogli smo da pružimo jači otpor, ali kad god je trebalo nešto da uradimo pravili smo greške. Umesto da produžimo poen mi smo grešili i poklanjali poene. U sledećem kolu gostujemo Takovu u Gornjem Milanovcu gde očekujem pobedu – rekao je posle utakmice trener Smederevki Dragan Mratinković.

Posle nepotpunog 16. kola odbojkašice Smedereva i dalje zauzimaju solidno peto mesto sa 9 pobeda. Na vrhu je poprilična gužva jer Omladinac, Inđija i Radnički imaju po 13 pobeda i dva poraza i do poslednjeg kola se neće znati ko će direktno u Super ligu Srbije, a ko do baraža za popunu elitnog ranga takmičenja.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured