OSLABLJENI SMEDEREVCI POKLEKLI U PANČEVU – Sport u Smederevu
Connect with us

ODBOJKAŠKI KLUB SMEDEREVO CARINA

OSLABLJENI SMEDEREVCI POKLEKLI U PANČEVU

Odbojkaši Smederevo Carine poraženi su u utakmici trećeg kola Prve lige Srbije od Borca u Pančevu sa 3:1, po setovima 20:25, 25:11. 25:12 i 25:19. Iako oslabljeni neigranjem bolesnih Dušana Đorđevića i Dejana nedeljkovića, ako i povređenog Vukašina Spasojevića, smederevski odbojkaši su odlično otvorili utakmicu i relativno lako poveli sa 1:0. Međutim, u nastavku je usledio veliki pad u igri ekipe Dušana Kalinića koja nije imala odgovor za odlične servise domaćina.

Utakmica se igrala u petak od 17 h, termin koji nam nikako ne odgovara,radni dan i mnogo smo napora uložili kako bi otišli na utakmicu.Prvi set smo dobili, dobro smo igrali i ponadao sam se da možemo maltene bez polovine prve postave da odnesemo neki bod iz Pančeva. Od početka drugog seta mi jednostavno ne ličimo na ekipu iz pretodnog seta i veoma lako gubimo utakmicu.Verujem da je presudilo njihovo iskustvo. Naša ekipa je u postavi bila sa četiri igrača ispod 20 godina i to se videlo na terenu. Nadam se da će se svi oporaviti do subote kada od 20 h dočekujemo Valjevo, prošlogodišnjeg superligaša.Spremićemo se najbolje što možemo i pokušati da pred našom publikom odigramo dobru utakmicu – očekuje Kalinić.

Posle tri odigrana kola na vrhu tabele izdvojili su se Spartak i Borac sa po 9 bodova, slede Metalac i Valjevo sa po 7 bodova. Smederevo je sedmo sa 2 boda, a na začelju bez ijednog boda je Mladenovac

More in ODBOJKAŠKI KLUB SMEDEREVO CARINA