Connect with us

Džiu džicu klub Ronin

OSMORO TAKMIČARA, ISTO TOLIKO MEDALJA SA PALA

Takmičari Ju jutsu kluba Ronin učestvovali su minulog vikenda na velikom međunarodnom turniru na Palama “Trofej Jahorina”. U konkurenicji 200 takmičara iz 14 klubova iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije i Srbije, Ronin je sa osam osvojenih medalja zauzeo peto mesto u generalnom plasmanu. Učinak od 4 zlatne, 3 srebrne i jedne bronzane medalje mora da raduje trenera i osnivača kluba Igora Zdravkovića.

Sve smo bolji, iz dana u dan. Na svakom takmičenju na kome učestvujemo vidi se napredak, a to je rezultat redovnih treninga i bronih takmičenja na kojima se stiče neophodno iskustvo. Prezadovoljan sam učinkom svojih samuraj boraca, svi se pokazali odlično. Imali su po 3-4 meča, podigli smo nivo forme, i tehnički smo mnogo bolji od prethodnih turnira što je najbolji pokazatelj toga da smo 80% naših borbi završili rezultatom sa full iponom, odnosno 50:0. Kao najbolje pojedince bih izdvojio Aleksandra Milovanovića, sa učinkom od 100%, braću Deniće i Daniela Jovanovića – bio je prezadovoljan Igor Zdravković.

Osvajači zlatnih medalja su Aleksandar Milovanović, Nikola Denić, Filip Denić i  Igor Zdravković, srebrna odličja osvojili su su Daniel Jovanović, Bogdan Vemić i Miljana Đorđević. Bronzanom medaljom okitio se  Strahinja Banjanin. Jedini klub iz Srbije, osim Ronina, na Trofeju Jahorine bio je Džiu džicu klub Loznica.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Džiu džicu klub Ronin