Connect with us

ODBOJKA

PAO I BORAC ZA KRAJ

Dve pobede u dva dana, obe maksimalne. Posle Kosovske Mitrovice, odbojkaši Smederevo Carine na oproštaju od svojih navijača u sezoni 2018-2019, savladali su u subotu ekipu Borca iz Pančeva rezultatom 3:0, po setovima 25:15, 25:19 i 25:21.

U prva dva seta na terenu je postojala samo ekipa Smederevo Carine. Nešto jači otpor gosti su pružili u trećem setu. To je ipak bilo nedovoljno da ozbiljnije ugroze domaće koji su, tako se bar stekao utisak, više želeli da šampionat okončaju pobedom.

Dobili smo relativno lako ovu utakmicu koja je bila bez rezultatskog značaja ali kada ove dve ekipe igraju uvek ima posebnog naboja i određenog prestiža. Dugo između ove dve ekipe postoji rivalitet i drago mi je što smo ih dobili. Ipak, bolje od svega je igra mladog Kovača koji ima samo 16 godina koji je danas igrao protiv igrača koji imaju više od 20 sezona u nogama. Čestitam momcima na jednoj dobroj sezoni. Naravno, mogli smo i bolje, a siguran sam da ćemo dobrim radom iduće godine biti još bolji – kaže za SDsport trener OK Smederevo Carina Dušan Kalinić.

U Super ligu Srbije plasirala se ekipa Ribnice, a u baraž za popunu ide ekipa Niša. Smederevo je treće sa 14 pobeda i 10 poraza. Iz lige ispadaju Futog, Loznica i Kosovska Mitrovica.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ODBOJKA