PORAZ PROLETER MIHAJLOVCA U RABROVU – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

PORAZ PROLETER MIHAJLOVCA U RABROVU

Fudbaleri Proleter Mihajlovca nisu uspeli da se vrate neporaženi sa gostovanja u Rabrovu. Domaći RSK slavio je pobedu rezultatom 3:1, iako je ekipa Aleksandra Stojkovića povela golom Marka Milosavljevića već u 12. minutu. Do kraja prvog poluvremena viđena su još tri gola, svi u mreži Mihajlovčana. Domaći su slavili pobedu rezulatom 3.1, a za četvrti poraz svog tima u osam odigranih kola Srpske lige Zapad, strateg Proleter Mihajlovca Aleksandar Stojković krivi delioca pravde.

– Sramno suđenje delioca pravde Kurlagića, samo to mogu da kažem – rekao je  trener Proleter Mihajlovca.                                                                                      Posle osam odigranih kola Proleter Mihajlovac se opet nalazi u opasnoj zoni. Mihajlovčani su 15.  sa 5 bodova koliko na 16-om i 17-om  mestu imaju RSK i Mladi Radnik. Na začelju je Mačva 1929 sa 4 boda. U narednom kolu Proleter Mihajlovac se na svom terenu sastaje sa Jedinstvom iz Uba koji trenutno zauzima četvrto mesto sa 13 bodova.

– Dolazi nam jedna od najboljih i najorganizovanijih ekipa u ligi, sa mladim i perspektivnim trenerom i tačno jasnim definisanim sistemom rada. Moja ekipa igra dobro, napredujemo iz dana u dan i definitivno nismo imali sreće da imamo više bodova na svom kontu. Zato je sada pred nama imperativ pobede – ističe Stojković.

Na tabeli vodi Borac iz Čačka sa 18 bodova. Sledi Sloga ZZ iz Petrovca sa 15, a na trećem i četvrtom mestu sa po 13 bodova se nalaze Sušica i Jedinstvo.

More in Featured