Connect with us

Featured

POVREDE UZELE DANAK

Odbojkaši Smederevo Carine poklekli su na gostovanju u Novom Sadu. Istoimeni domaćin je slavio pobedu rezultatom 3:1, po setovima 27:25, 25:18, 22:25 i 25:23.  U prvom i četvrtom setu jedna lopta odlučivala je pobednika. Možda je moglo dsa bude i obrnuto ali imajući u vidu šta se sve dešavalo uoči i tokom utakmice, poraz je, izgleda, bio neizbežan. Sve to potvrdio je Dušan Kalinić trener smederevskih odbojkaša.

Cele nedelje smo imali problema sa treninzima. Petar zbog povrede nije trenirao, a bio je neizvestan i njegov nastup.U prvom setu se povredio Nedeljković, Kovač je igrao bolestan…Napravili smo neke rokade i pokušali da napravimo nešto. Uspeli smo da, posle 2:0, dobijemo treći set i da u četvrtom povedemo sa 17:14. Nažalost, domaćin nas je poremetio sevisom i veoma brzo uspeo da završi set i utakmicu u svoju korist.Novosađani su ekipa koja dosta trenira i to se odlično videlo na ovoj utakmici. Nadam se da ćemo u narednom kolu uspeti da zabeležimo pobedu – očekuje Dušan Kalinić.

Smederevci se u narednom kolu sastaju sa ekipom VGSK. Utakmica se igra u subotu 14. decembra. Na tabeli vode Borac i Spartak sa po 17 bodova, na trećem mestu je Metalac iz gornjeg Milanovca, a zatim slede tri tima sa po 11 bodova,  Smederevo Carina, Novi Sad i Valjevo.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured