PREDSEDNIK FK SMEDEREVO 1924 ZORAN LONČAR ANALIZIRAO UTAKMICU SA JOŠANICOM – Sport u Smederevu
Connect with us

FK SMEDEREVO 1924

PREDSEDNIK FK SMEDEREVO 1924 ZORAN LONČAR ANALIZIRAO UTAKMICU SA JOŠANICOM

Predsednik FK Smederevo 1924 Zoran Lončar bio je zadovoljan pobedom nad Jošanicom, ali smatra da lider srpskoligaškog Zapada može i mora mnogo bolje. Pogotovo od naredne sezone kada započnu okršaji u Prvoj ligi Srbije.

Mi već dugo imamo problem sa realizacijom. Stvaramo mnogo šansi, ali dajemo malo golova. Pritisak i sparno vreme ne mogu da budu opravdanje za loše izdanje u prvom poluvremenu. Ako pojedinci ne mogu da se izbore sa pritiskom onda ti igrači nisu za Smederevo. To je jasno kao dan. Da bi mogli da uđu u neku ozbiljniju priču moraće da promene navike i glave. Svi ovi momci su došli u veliki klub i veliki grad i moraju da daju mnogo više nego što su prikazali u prvom poluvremenu sa Jošanicom i na gostovanju u Mokroj Gori. Ipak, najbitnije je da su osvojena tri boda. Pomoglo nam je isključenje golmana Jošanice, mada treba naglasiti i da smo mi imali mnogo stopostotnih prilika koje nismo iskoristili. 

Smederevo sve dileme u vezi sa plasmanom u Prvu ligu Srbije može da reši na gostovanju u Mihajlovcu. Za predsednik lidera Zapada gostovanje u Mihajlovcu će biti najteže u ovoj sezoni.

Biće ovo za nas najteže gostovanje. Veliko je rivalstvo u pitanju, sve će biti otvoreno na toj utakmici. Sa njima smo igrali jednu tešku utakmicu u kupu i očekujem vrlo teško gostovanje u Mihajlovcu. Mi ćemo probati sve da tamo rešimo prvenstvo. Nama je dovoljan bod i daćemo sve od sebe da u Mihajlovcu proslavimo plasman u viši rang. To mnogo znači ovom klubu, Smederevu kao gradu i već sada bih čestitao svima u klubu, u gradu i ostalima koji su nas podržali u ovoj godini. Ako ne uzmemo najmanje bod u Mihajlovcu onda znači da ga nismo ni zaslužili. Onda ćemo morati da sačekamo promociju na našem terenu protiv Tutina.

More in FK SMEDEREVO 1924