PRIPREME FUDBALERA SMEDEREVA KREĆU 18. JANUARA – Sport u Smederevu
Connect with us

FK SMEDEREVO 1924

PRIPREME FUDBALERA SMEDEREVA KREĆU 18. JANUARA

Za nedelju dana, član Srpske lige Zapad, FK Smederevo počinje pripreme za prolećni deo prvenstva. U nove prvenstvene okršaje Smederevci ulaze sa novim trenerom Draganom Stevanovićem. Novi strateg Smedereva, pre dolaska u grad kraj Dunava, radio je u Rakovici, Zemunu, Omladincu iz Novih Banovaca i Radu.

Pripreme će se najverovatnije, zbog situacije za pandemijom virusa Kovid – 19, obaviti u Smederevu i u nekom od gradova sa veštačkom travom. Za sada je dogovoreno odigravanje pet kontrolnih utakmica, a prva je na programu 30. januara sa Proleter Mihajlovcem.

Fudbaleri Smedereva su prvi deo sezone okončali na 12. mestu sa 22 boda uz 6 pobeda, 4 remija i 7 poraza. Prvenstvo se nastavlja prvog vikenda marta, a u prvom kolu nastavka šampionata Smederevci gostuju Sušici u Kragujevcu. Na tabeli vodi Sloga iz Požege sa 45 bodova, Budućnost iz Arilja na drugom mestu ima devet bodova manje, a na trećoj i četvrtoj poziciji sa 29 bodova nalaze se Budućnost Krušik iz Valjeva i Trepča iz Kosovske Mitrovice.

More in FK SMEDEREVO 1924