PROLETER MIHAJLOVAC DO BODA U ZUBINOM POTOKU – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

PROLETER MIHAJLOVAC DO BODA U ZUBINOM POTOKU

Posle nešto slabijeg starta, FK Proleter Mihajlovac polako hvata priključak sa ekipama iz sredine tabele. Mihajlovčani su u petom kolu uspeli da remiziraju na teškom gostovanju u Zubinom potoku. Ekipa
Aleksandra Stojkovića osvojila je bod sa Mokrom gorom. Posle 90 minuta bilo je 1:1, a pogodak za Proleter Mihajlovac postigao je Milosavljević.

Posle pet odigranih kola Proleter Mihajlovac zazima 12. mesto na tabeli sa 5 bodova. Vode Borac iz Čačka i Sloga ZZ iz Petrovca na Mlavi sa po 12 bodova. Na trećem mestu nalazi se  jedinstvo iz Uba. Na začelju se nalaze Mladi radnik i RSK sa po 2 boda, a fenjer pripada Mačvi iz Bogatića koja je u dosadašnjih pet kola osvojila samo bod.

Imali smo vrlo težak raspored u prva četiri kola. Uz to spremali smo ekipu za Zonu kada nam se, posle svega pto se dešavalo sa Borcem i Novim Pazarom, ukazala šansa da se vratimo u Srpsku ligu Zapad. Uspeli smo da konsolidujemo redove, a vratilo nam se nekoliko bivših igrača iz Smedereva i to se odmah osetilo u našoj igri. U narednom kolu igramo sa Takovom iz Gornjeg Milanovca. Mislim da imamo kvalitetniji tim, igramo pred našim navijačima i nadam se pobedi – nada se trener Mihajlovčana Aleksandar Stojković.

More in Featured