PROVERA NOVAJLIJA PROTIV SLOGE – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

PROVERA NOVAJLIJA PROTIV SLOGE

Nastavak prvenstva Super B lige Sever-Centar sve je bliži. Lider prvenstva, RK Smederevo, kompletirao je ekipu za prolećni deo prvenstva dovođenjem Ukrajinca Oleksandera Ignjatieva i Pavla Bešira. Njih dvojica odigraće sutra prvu utakmicu u novom dresu. U sklopu priprema, ekipa Nenada Martića ugostiće sutra Slogu iz Petrovca. Na jednom od prvih zajedničkih treninga razgovarali smo sa novajlijama u ekipi Smedereva.

Sviđa mi se u Smederevu. Ekipa me je dobro primila, odradio sam prve treninge, zanimljivi su  i nadam se da ću vrlo brzo biti u prilici  da pomognem ekipi da ostvari što bolje rezultate. U svojoj dosadašnjoj karijeri  igrao sam u Kijevu (Kijevska sportska škola), gde sam započeo rukometno obrazovanje. Posle toga sam oko godinu ipo dana bio u Grosvaldštatu. U Srbiju i Smederevo sam došao jer sam želeo da se još više usavršim kroz bolje treninge i što više utakmica – ističe Ignjatijev koji sa uspehom igra na sve tri bekovske pozicije.

Drugi novajlija u ekipi Smedereva je 24. godišnji Pavle Bešir, pokriva poziciju desnog krila, u svojoj karijeri igrao je za RK Junior, Bask Soko, Radnički iz Obrenovca, Šamot iz Aranđelovca i Partizan, odakle je došao u Smederevo.

Zadovoljan sam onim što sam zatekao u Smederevu. Neke igrače sam poznavao odranije, a sa nekima sam imao prilike da igram. Treninzi su odlični, tempo isto i ako sve bude kako treba nadam se da ćemo se radovati plasmanu u Arkus ligu Srbije. Kada je stigao poziv iz Smedereva brzo sam doneo odluku jer nisam više želeo da ostanem u Partizanu. Želeo sam priliku za dokazivanje i veću minutažu na terenu – rekao je Pavle Bešir.

Utakmica Smederevo – Sloga igra se u subotu od 13 časova u Dvorani Smederevo.

More in Featured