REMI SA RUDAROM I TRIJUMF NAD RAKOVICOM – NADA ZA BOLJE IGRE U DRUGOM DELU PRVENSTVA SUPER B LIGE – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

REMI SA RUDAROM I TRIJUMF NAD RAKOVICOM – NADA ZA BOLJE IGRE U DRUGOM DELU PRVENSTVA SUPER B LIGE

Tokom protekle nedelje smederevski rukometaši su odigrali dve kontrolne utakmice. Najpre su sa superligašem iz kostolca, na njihovom terenu odigrali nerešeno, a nakon toga su u, pretčposlednjoj kontrolnoj utamici pred nastavak prvenstva, savladali kod kuće Rakovicu sa 33:28. Dobre partije u poslednjih nekoliko mečeva daju nadu da će se u tavom rotmu nastaviti u drugom delu šampionata Super B lige gde Smederevci jure opstanak.

Nastavljamo sa dobrim radom i to je najbitnije. Raduje igra protiv ekipe “Rudara” iz Kostolca, dok je potvrda dobrog rada stigla i u narednoj utakmici protiv “Rakovice”, gde smo bili oslabljeni neigranjem Đorđevića i Tekića, samim tim i bez levog beka na utakmici ali se to nije osetilo. Kako bismo dodatno pojačali ekipu, vratili smo u klub Aleksandra Stamenkovića, na poziciji desnog krila igra i značiće prilično uz iskusnog Stojkovića. Sada ćemo prionuti na potpuno uigravanje ekipe a pripreme završiti poslednjom utakmicom 20.02. protiv ekipe “Jabuke” – najavljuje Martić šta čeka njegove pulene do kraja pripremnog perioda.

Dok se stariji spremaju za nastavak takmičarske sezone, ni mlađe selekcije RK Smederevo ne miruju. Tokom vikenda dve mlađe selekcije odmerile su snage sa odgovarajućim ekipama RK Partizan. U oba susreta bolji su bili učenici Nenada Martića.

Odigrali smo “dvomeč” protiv “Partizana” na Banjici. Snage su odmerile generacije 2005/2006 i 2007/2008. Obe naše ekipe su zabeležile pobede i tako pokazale da su spremne da ukrste koplja i sa najboljima. U 2005. godištu nije nam igrao jedan od najboljih igrača, a ukoliko nastavimo sa ovakvim radom mislim da imamo dobre šanse na državnim prvenstvima u obe selekcije – nada se Martić.

More in Featured