Connect with us

Featured

REVANŠ VRANJANCIMA

Fudbaleri Smedereva uspeli su da izdignu iznad svih problema izazvanih odlikom Disciplinske komisije FSS Prve lige Srbije da im se, nakon sumnji u regularnost njihove međusobne utakmice, oduzme po 10 bodove i naplati kazna od 2, odnosno 3 miliona dinara. Smederevci su u utakmici 16. kola Prve lige Srbije, samo nekoliko dana posle objavljivanja odluke, pred svojim navijačima pobedili Dinamo iz Vranja rezultatom 2:1. Fudbaleri Smedereva su se tako revanširali Vranjancima za poraz iz jesenjeg dela sezone.

Na utakmici 16. kola Prve lige Srbije sve je odlučeno u drugih 45 minuta, kada su pali golovi. Smederevce je u vođstvo doveo Stojković u 51. minutu, gosti su izjednačili 62. preko Simovića, a pobedu domaćinu doneo jeu 70, minutu Džon Mozes Agon.

Posle 16. odigranih kola na čelu Prve lige je Metalac sa 27 bodova, slede sa bodom manje Grafičar i Zlatibor. Smederevo sa 15 bodova trenutno zauzima 14. mesto na tabeli. U nardnom kolu izabranici Nebojše Vučićevića se u Lazarevcu sastaju sa ekipom Kolubare.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured