Connect with us

Džiu džicu klub Ronin

RONIN SA 18 MEDALJA IZ LOZNICE

Loznica je minulog vikenda bila domaćin prvenstva Srbije u điu – đici  u svom starosnim kategorijama. U izuzetno jakoj konkurenciji sa više od 200 takmičara iz 19 klubova, predstavnici smederevskog Ronina osvojili su 18 medalja.
U konkurenciji seniora osvojili su četiri odličja, jedno zlato i tri srebra. Najsjajnije je pripalo Aleksandri Savić u kategoriji  do 52 kg, a srebra su pripala  Nemanji Keljeviću ( -69 kg) Igoru Zdravkoviću (-77 kg) i Aeksandru Đekiću.
Jedinu medalju, ali zlatnu, u konkurenciji juniora osvojio je Stefan Stanojević (-62 kg). U konkurenciji kadeta takmičari Ronina osvojili su šest medalja. Jedno zlato pripalo je Davidu Petroviću (-60 kg), srebrne medalje zasijale su na grudima Katarine Veljković (-57 kg), Aleksandre Stepanović (-48 kg) i Lazara Jovanovića (-81 kg), a bronzama su se okitili Aleksandar Milovanović (-66 kg) i Ivan Bukelić (+81kg).
U konkurenciji Nada U4 srebro je osvojio Filip Denić (+73kg), a bronze Mina Ivković (-63kg), Jovan Keljević (-38kg) i daniel Jovanović (-55kg). Kod pionira bronzom se okitio Bogdan Vemić (-50kg), a kod poletaraca dva srebra “zaradili su”  Pavle Miljković (-21kg) i Nikola Denić (-24kg).
Mogu slobodno da kažem da sam zadovoljan na odličnom plasmanu i rezultatima. Dugo takmičenja nije bilo, ovo je prvo takmičenje u ovoj takmičarskoj godini. Da nije bilo malo treme imali bi još bolje rezultate Moji ronini, su mi poklonili ovaj uspeh  za godišnjicu kluba koja je bila 12. marta. Već od utorka počinjemo sa još jačim spremanjem za naredna takmičenja koja nas očekuju u narednom periodu, a to su  Kup Srbije, 11. aprila u Novom Sadu i međunarodni turnir 9.maja u Loznici – kaže Igor Zdravković trener i osnivač kluba JJK Ronin.
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Džiu džicu klub Ronin