RONIN U BANJALUCI – Sport u Smederevu
Connect with us

Džiu džicu klub Ronin

RONIN U BANJALUCI

Ju jutsku klub Ronin nastupiće u subotu u Banjaluci na 12. po redu Vidovdan openu. Ronin će biti jedini predstavnik iz Smedereva na skupu više od 250 takmičara iz 20-klubova iz pet zemalja bivše Jugoslavije. Do što boljeg rezultata pokušaće da dođe desetoro predstavnika našeg kluba.

U konkurenciji seniora nastupiće Aleksandar Đekić (-94kg) i Igor Zdravković  (-77kg). U konkurenciji kadeta pojaviće se  Aleksandar Milovanović U18 (-66kg)  i Aleksandra Stepanović  U14 (-48kg). Filip Denić U16 (+73kg), Pavle Rajić  U14 (-66kg) i Daniel Jovanović U14 (-55kg) pojaviće se na tatamiju u konkurenciji nada. Anđela Stepanović, Pavle Miljković i Nikola Denić oprobaće se u konkurenciji poletaraca.

Očekuje nas izuzetno jak turnir, koji je po svojoj karakteristici visoko kotiran od strane evropske džiu džice federacije zbog vrhunskog angažovanja domaćina – rekao je trener Igor Zdravković.

U klubu se nadaju dobrom rezultatu na ovom međunaodnom takmičenju koje je za Ronin, najverovatnije, poslednje u ovom delu godine.

 

 

More in Džiu džicu klub Ronin