SAŠA BRANEŽAC – DOVODIMO IGRAČE KOJE DOBRO POZNAJEMO – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

SAŠA BRANEŽAC – DOVODIMO IGRAČE KOJE DOBRO POZNAJEMO

Smederevci se uveliko pripremaju ali i pojačavaju za narednu takmičarsku 2019/2020 godinu. Redove Smederevaca do sada su pojačali Miloš Đorđević, došao iz Dervente, a bivši je igračBorca iz Banjaluke i Sinđelića. Pokriva desnu stranu terena, desni bek, spoljni i krilo. Radi se o polivalentnom igraču sa velikim iskustvom i on je došao na preporuku našeg Smederevca Živkovića iz Partizana-kaže za SDsport Saša Branežac. Za Smederevo će igrati i nekadašnji igrač Vojvodine Aleksandar Mirkov na poziciji zadnjeg veznog. U Smederevo je došao iz Bečeja, zatim je potpis na ugovor stavio Stefan Matijević, nadaren i atraktivan igrač i stigao je u paketu sa Nenadom Stankovićem. Njih dvojica bili su udarna igla FK Sinđelić. Stanković je organizator igre, centralni vezni, a Stefan Matijević pokrivao poziciju ofanzivnog veznog, a često je igrao i po krilu.

Na probi je i golman Milan Drobnjak ali će njegovo angažovanje zavisiti od njegovog problema sa ramenom. U Smederevo je došao iz Podbrežove iz Slovačke.

-Nismo želeli da praktikujemo probe jer su kod nas uglavnom igrači koje znamo. Više nam je želja da se uverimo u njihovo zdravstveno stanje i fizičku pripremu. Sa nama su tu Milan Zorica, bio je u Grblju tri godine, igrao po našim prvoligaškim terenima inače je zvezdino dete. Sa njim je tu i bivši igrač Radničkog iz Kragujevca Stefan Arsenijević, nekada igrač Smedereva. U narednih nekoliko dana videćemo da li će ostati sa nama. Inače, u Stručnom štabu su, pored Puače, njegov pomoćnik Velibor Kopunović i trener golmana Joca Mihajlović. Nismo imali problem sa golmanima, tako da nije bilo razloga da bilo šta menjamo – smatra Saša Branežac.

More in Featured