Connect with us

Featured

SECUTOR NAJBOLJI U KULI

Na 6.Grappling Kupu Srbije održanom u nedelju godine u Kuli, u organizaciji Rvačkog Grappling Saveza Srbije,  Secutor Smederevo osvojio je 17 medalja, 8 zlatnih, 5 srebrnih i 4 bronzane medalje.  To je bilo dovoljno da Secutor Smederevo bude proglašen za ubedljivo najbolji klub na takmičenju, u konkurenciji 34 kluba iz zemlje i inostranstva, i preko 280 takmičara.

Ovo je ogroman uspeh, nikada se nije desilo da bilo koja akademija van Beograda bude prva u ukupnom plasmanu samostalno, i to sa ovolikom razlikom. Ne mogu da ti opišem koliko sam srećan, prošlo mi je sve kroz glavu od prvog dana i one rupe u kojoj smo počeli –priseća se početaka trener Secutor Smederevo Goran Ristić.

U ukupnom plasmanu Sekutor je osvojio 67 poena, drugi je bio Car Dušan silni sa 40 poena, a na trećem mestu se našao Kimura BJJ.

Zlatne: Milenković Sofija, Đurđević Petra, Milenković Stefan u konkurenciji Pionira, Gligorijević Mateja, Gligorijević Lazar, Smagi Jetmir u konkurenciji kadeta, Stojanović Julija u konkurenciji juniora i Zdravković Miljan u konkurenciji seniora.

Srebrne: Milenković Nemanja, Ristić Lena i Resavac Luka u konkurenciji pionira, Dimitrijević Andrija i Ristić Andrija u konkurenciji kadeta.

Bronzane: Đorđević Luka, i Paunović Uglješa u konkurenciji pionira, Ilić Tamara i Pantić Milan u konkurenciji kadeta.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Featured