SMEDEREVCI BEZ PETROVIĆA PORAŽENI OD FENJERAŠA – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

SMEDEREVCI BEZ PETROVIĆA PORAŽENI OD FENJERAŠA

Trener smederevskih odbojkaša Dušan Kalinić najavio je, posle vredne pobede nad VGSK, da se nada pobedi u poslednjem kolu na gostovanju Mladenovcu. Činjenica da ih očekuje okršaj sa ekipom koja do sada nije osetila slast pobede kao da je uspavala odbojkaše Smederevo Carine. Bledo izdanje Smederevaca domaći su iskoristili na najbolji način. Domaćin je dobio prvi set sa 25:19, Smederevci su uzvratili istom merom u drugom setu, ali onda je usledio potpuni krah u naredna dva seta. Ni mnogo bolji timovi nisu ostavljali ekipu Dušana Kalinića na 11 i 13 poena

Ne sećam se da smo ikada lošije odigrali utakmicu, bez želje, borbe i bez imalo hrabrosti. Jeste da smo igrali bez  Petrovića i bez Nedeljkovića, da se pola ekipe bori sa virusom već dve nedelje, ali to nije izgovor za ovako loše izdanje.Kraj je polusezone, imamo mesec dana pauze da se pripremimo za drugi deo i da radimo na svim stvarima koje nas dovode u situaciju u kojoj smo se našli večeras. Sa ovim porazom mislim da gubimo svaku šansu da se borimo za najviši plasman, a ako uzmemo u obzir da smo u veoma lošoj situaciji sa terminima, da ne možemo da sastavimo u punom sastavu ni dva treninga nedeljno možda je i ovo do sada veliki uspeh. Drugi deo počinje krajem januara sa dva teška gostovanja i ako se bude treniralo možemo da se nadamo nečemu – nada se Dušan Kalinić.

Pauzu između dva dela sezone odbojkaši Smederevo Carine dočekali su na četvrtom mestu sa 5 pobeda i 13 bodova. Na tabeli vode Borac i Spartak aa po 8 pobeda i 23 boda, a na trećem mestu je Metalac Takovo iz Gornjeg Milanovca. Na začelju su Valjevo i VGSK sa po 3 pobede, Železničar na pretposlednjem mestu ima pobedu manje, a od ovog kola i Mladenovac može da se pohvali prvim trijumfom.

Šampionat se nastavlja poslednjeg vikenda januara, a Smederevce u prva dva kola očekuju gostovanja u Kleku i Ljigu.

More in Featured