SMEDEREVCI NAJBROJNIJI – Sport u Smederevu
Connect with us

Featured

SMEDEREVCI NAJBROJNIJI

U Vrnjačkoj Banji u ponedeljak su počele pripreme Futsal reprezentacije Srbije U 19. Selektor reprezentacije Marko Gavrilović poveo je na pripreme 17-oricu igrača, a među njima su i petorica igrača KMF Smederevo. Mesta na spisku je bilo za Mateja Ćirku, Andriju Marjanovića, Branislava Živanovića, Uroša Živkovića i novajliju Danijela Dičića. Pored njih petorice, selektor je za prvog saradnika izabrao trenera KMF Smederevo Dragana Đorđevića. To je, na neki naćin, priznanje za rezultate koje je ostvario trener Smederevaca sa prvim timom i juniorima u poslednjih nekoliko sezona.

Tokom sedmodnennog boravaka u Vrnjačkoj Banji neće biti kontlornih utakmica. Naglasak će biti na taktici u uigravanju svih linija u timu.

Početkom februara, od 2. do 11. Vrnjačka Banja će biti domaćin drugog Futsal Love turnira na kome će pored Srbije, učestvovat reprezentacije Rumunije, Bosne i Hercegovine i Belorusije.

Futsal repezentaciju Srbije U19 očekuju, takođe u  Vrnjačkoj Banji kvalifikacije za odlazak na Evropsko prvenstvo. Rivali za prvo mesto, koje vodi na šampionat Starog kontinenta, biće selekcije Mađarske, Slovenije i Francuske.

Naslovna fotografija – https://futsalsrbija.com/

More in Featured